Ollestad gård

På en idyllisk plats utanför Annelund i Herrljunga kommun ligger Ollestad gård, med en riklig historia och massor av charm.

Här finns möjlighet att anordna drömbröllopet med plats för hundratals gäster, ha ert livs fest eller få en lugn och rofylld vistelse i en ny, härlig lägenhet.
För den mer aktiva erbjuds padel och boule i fin miljö.

Mer information kring vad gården har att erbjuda – läs under respektive meny.

Välkomna till Ollestad gård

Om oss

Ollestad Gård drivs av oss, Henrik och Frida Sämhag.
Till familjen hör även vår dotter Jill, sonen Lukas och vår skäggiga lilla hund, Ralph. Vi bor här på Ollestad, och tycker att vi hamnat helt rätt i världen.
Pendlandet till våra jobb i Borås har upphört, och nu jobbar vi med helt andra saker från vårt hemmakontor. Mer tid till att utveckla Ollestad Gård med andra ord!
På gården drivs även vårt andra bolag, Folkness – där vi erbjuder produkter som gör att folk slipper bädda! Spana in det här folkness.com

2016 gifte vi oss själva i ladan på gården och tyckte att det funkade väldigt bra – ”det borde även andra tycka!”. Där nånstans började tanken på att öppna upp Ollestad Gård för andra än oss själva.
En bröllopslokal, tre lägenheter, konferenslokal, boulebana och padelbana senare hälsar vi alla välkomna till oss!

frida
Frida Sämhag0705572103
henrik
Henrik Sämhag0705931708

Kontakta oss

    Kontakta oss

    Vi är inte tillgängliga just nu. Men du kan skicka oss ett mail så lovar vi att återkomma till dig, så snart som möjligt.

    Start typing and press Enter to search